Om Kim P

Søger du et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle former for udendørs opgaver, så behøver du ikke lede længere. Kim P Multiservice har i mange år udført multiservice opgaver og er en pålidelig og effektiv servicepartner.

Privat og erhverv

Kim P Multiservice har i mange år været en foretrukken samarbejdspartner for mange private og erhvervskunder. Jeg har erfaringen, fleksibiliteten og effektiviteten til at skabe de mest attraktive og velfungerende omgivelser både for dig og din virksomhed.

Kontakt mig

Er du i tvivl, om jeg kan varetage din specifikke opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig for nærmere information. Jeg kommer også gerne ud og ser på opgaven og giver et uforpligtende tilbud – naturligvis ganske gratis.

Jeg ser frem til at høre fra dig.​

(+45) 3066 6444
info@kim-p.dk