Vandskuring af hus

Kim P Multiservice tilbyder professionel vandskuring af hus på Fyn, samt andre mureropgaver der sikrer et resultat i høj kvalitet til både privat og erhverv. Er du bosat på Fyn i områderne omkring Aarup, Assens og Odense hjælper jeg dig med at finde den helt rette løsning. Inden jeg vandskurer facaden, afrenses murværket for at skabe de bedste forudsætninger for vandskuringen.

Hvad koster vandskuring af hus?

Priser på vandskuring af hus er meget varierende, da de naturligvis afhænger af, hvordan processen kommer til at forløbe. Processen indeholder en lang række overvejelser, og det er meget forskelligt fra projekt til projekt, hvad der kræves for at opnå det bedste resultat.

​Der er nogle helt bestemte forudsætninger og spørgsmål, der skal besvares, før man kan fastlægge en nøjagtig pris.

​Disse er eksempelvis:

  • Hvor omfattende er arbejdet? Hvor mange kvadratmeter facade er der tale om?
  • Hvordan skal facaden vandskures? Hvilken farve skal der vandskures med?
  • Hvor meget tid skal der bruges?
  • Hvor meget forarbejde kræves der?

Desuden klargøres muren, så revner og sætningsskader udbedres og fikses, for det mest optimale og holdbare resultat. Vandskuring af hus er en optimal løsning for dig, der har brug for en facaderenovering, og er en meget populær måde at skabe et nyt udtryk til sit hus på. Med et vandskuret hus får du en facade, der fremstår flot, ny og moderne.

​Igennem samtale med mig, hvor du får gode råd og professionel vejledning, finder vi frem til en pris, der matcher arbejdsprocessen. Hos Kim P Multiservice er kunden altid i centrum, hvilket blandt andet betyder, at der til enhver tid er rig mulighed for at få et godt tilbud på vandskuring af hus til en billig og fornuftig pris.

​Ring for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information om vandskuring af hus, så du kan få besvaret dine spørgsmål og få et uforpligtende tilbud. Det vigtigste er, at du som kunde opnår den bedste løsning, der opfylder dine ønsker og behov.

​Ring på telefon 30 66 64 44 for en uforpligtende og vejledende snak om dine muligheder. Du kan også sende mig en SMS, mail på info@kim-p.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og så vil jeg ringe dig op.

(+45) 3066 6444
info@kim-p.dk