Træfældning

Mangler du hjælp til træfældning? Så er du kommet til det rette sted. Lige her på siden finder du nemlig Kim P. Multiservice, der tilbyder forskellige former for træfældning efter dine ønsker og behov.

​Jeg befinder os mest i Aarup, Assens og Odense, men kører gerne over det resterende af Fyn også.

​Jeg er et professionelt enkeltmandsfirma, der har stor erfaring med træfældning og stubfræsning. Leder du efter en kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med netop dette, bør du derfor ikke tøve med at kontakte mig.

Hvad koster træfældning?

Jeg garanterer altid attraktive og konkurrencedygtige priser til vores kunder, uanset hvilken opgave der skal løses. Derfor kan du være sikker på at få en god pris, hvis jeg skal hjælpe dig med enten fældning af træer, stubfræsning eller træbeskæring.

Mange står selv for træfældning, hvilket de fleste også sagtens kan udføre, hvis der er tale om små træer.

​Er træerne, der skal fældes store, anbefaler jeg altid, at du søger hjælp hos et professionelt firma. Det kan nemlig gå grueligt galt, hvis træfældningen ikke går som planlagt, og træet vælter i modsatte retning end forventet.

Kontakt mig for et godt tilbud

Skal jeg komme og fælde træer for dig, og kunne du tænke dig at modtage et tilbud på det, så kontakt mig med det samme. Jeg står altid klar til at løse din opgave med træfældning efter alle kunstens regler.

​Ring på telefon 30 66 64 44 for en uforpligtende og vejledende snak om dine muligheder. Du kan også sende mig en SMS, mail på info@kim-p.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og så vil jeg ringe dig op.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

(+45) 3066 6444
info@kim-p.dk