Hegn og rækværk

Hos Kim P Multiservice tilbydes alle løsninger inden for opsætning af hegn til både privat og erhverv, hvis du er bosat i og omkring Aarup, Assens og Odense på Fyn. Jeg hjælper med opsætning af hegn, uanset om der er tale om rækværk, plankeværk eller andre øvrige løsninger indenfor hegn til haven.

​Før du anskaffer dig et hegn, er det vigtigt at overveje, hvilket formål og hvilke funktioner det pågældende hegn skal have.

​Skal hegnet give mere privatliv fra naboerne? Skal det mindske støjen fra og udsigten til den trafikerede vej i nærheden? Skal det give mere frihed til dine børn og hund, der med et hegn kan færdes og lege i haven med mere sikkerhed? Uanset behovet, finder vi den helt rette løsning til dig.

Et godt tilbud på opsætning af hegn​

Kunden er i centrum under hele processen, og derfor er alle løsninger skabt med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg tilbyder mine råd og vejledning fra den spæde start til slut, så dine ønsker kan realiseres på den bedste måde og til de mest fornuftige priser. Med et tilbud om alle løsninger inden for opsætning af hegn er det naturligvis op til kunden, hvilket materiale der skal benyttes.

​Jeg er leveringsdygtig inden for en lang række materialer, hvor nogle af de mest holdbare er træ, komposit eller rivnet.

Hegnets materiale udvælges efter kundens individuelle smag, men også efter hvilket formål, hegnet skal have. Et af vores mest populære og mest stilrene hegn er af sort træ, som passer til de fleste huse og som er let at holde.

Kontakt for mere information

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder inden for opsætning af hegn, er du meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information eller et uforpligtende tilbud. Efter samtale og vejledning finder vi den bedste løsning til dig, så du opnår et godt og kvalitetsrigt resultat til en billig pris.

​Ring på telefon 30 66 64 44 for en uforpligtende og vejledende snak om dine muligheder. Du kan også sende mig en SMS, mail på info@kim-p.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og så vil jeg ringe dig op.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Vil du se billeder af vores arbejde?

(+45) 3066 6444
info@kim-p.dk