Flisebelægning

Mangler du hjælp til lægning af fliser i forbindelse med en ny indkørsel eller terrasse? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte Kim P. Multiservice. Jeg står nemlig klar til at varetage enhver opgave inden for flisebelægning hos kunder over hele Fyn.

​Jeg har stor erfaring inden for belægning, og derfor er jeg i stand til at tilbyde forskellige former for flisearbejde. Uanset om der er tale om en større eller mindre opgave, om det er en indkørsel eller en lille sti i haven, så kan jeg hjælpe dig. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for hjælp til flisebelægning.

Jeg tilbyder flisebelægning lige efter dine ønsker

Det vigtigste for mig er, at alle mine kunder bliver helt tilfredse med den flisebelægning, jeg udfører. Derfor sørger jeg altid for at sætte god tid af til hver enkelt kunde, så vi har tid til at snakke om dine ønsker og behov. Derefter udarbejder jeg en løsning, som imødekommer disse ønsker på bedste vis.

Mine priser er altid konkurrencedygtige, uanset om der er tale om en simpel eller mere kompliceret opgave. Selvom du får en lav pris hos mig, så går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Du kan derfor trygt lade mig være din næste samarbejdspartner.

Kontakt mig, og modtag et godt tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et godt og uforpligtende tilbud på flisebelægning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig.

​Ring på telefon 30 66 64 44 for en uforpligtende og vejledende snak om dine muligheder. Du kan også sende mig en SMS, mail på info@kim-p.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og så vil jeg ringe dig op.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

(+45) 3066 6444
info@kim-p.dk